Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

BIORAZGRADIVA AMBALAŽA

Prirodna alternativa (“eco-friendly”) klasičnoj ambalaži, ove BIORAZGRADIVE posude za dostavu hrane su savršene za vruća i hladna jela. Načinjene od reciklirane šećerne trske (bagasse), kukuruza (PLA – polilaktična kiselina), drveta ili papira, ova dostavna ambalaža je 100% kompostabilna te imaju izvrsne termalne faktore. Kod bagasse posuda,toplina se zadrži dok se kondenzacija ne zarobljava unutar posude.

Ostaci vlakana, pri proizvodnom procesu ekstrakcije šećera iz trske, se može koristiti u proizvodnji obično namijenjenoj stvaranju proizvoda od plastike ili papira. Time ne dolazi do zagađenja zbog prirodnog izgaranja šećerne trske nakon ekstrakcije šećernog soka.

Ambalaža podnosi visoke i niske temepraturne primjene (bagasse do 100 stupnjeva dok PLA do 50 stupnjeva), nevažno da li je u pitanju vlažna ili suha hrana. Ovi proizvodi su izdržljivo čvrsti, otporni na masnoću i nehotične rezove pribora za jelo. Ambalaža je sigurna za uporabu sa zamrzivačem i mikrovalnom pećnicom, posude za dostavu hrane su savršeni izbor za prodaju i dostavu hrane.

Prikazujemo 1–12 od 44 rezultata