Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

Folije za zamatanje

Prehrambena folija za zamatanje je jedna od najbolje balansiranih proizvoda na tržištu, uzimajući u obzir ili tanki prijanjajući film sa izuzetnim svojstvima rastezanja i prijanjanja ili alu folija široke primjene. Folije Ambalaže IN su najprikladnije za zamatanje svježih prehrambenih proizvoda. Produljuju vijek trajanja štiteći hranu od mikroorganizama i čuva kvalitetu omotanih prehrambenih proizvoda. Folije Ambalaže IN imaju izvrsnu ravnotežu troškova i učinkovitosti. Uz to, proizvodi, omotani u foliju, imaju lijepi vizualni dojam.

Postoji puno aplikacija naših folija. Preporučuje se za zamatanje mesa, mesa peradi, povrća, ribe, voća, gljiva, sireva, kruha, slastičarskih proizvoda i sl. Prilagođene su caterinzima i brzim dostavama hrane jer dolaze u bulk pakiranju, praktičnim reznim kutijama ili se mogu koristiti sa strojevima za lakšu i bržu aplikaciju.

Prikazuje se svih 6 rezultata