Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

Čaše od tvrde plastike (polistirena ili polikarbonata) za vina, koktele, šampanjac, martini i žestoka pića

 

Prigodni trenuci poput svečanih domjenaka, službena okupljanja respektabilnih uzvanika ili blagdanske prigode opuštenih tonova mogu biti uljepšane čašama od polistirenske tvrde plastike ili iznimno čvrstog polikarbonata koji odaje dojam stakla.

Ovako čvrsti materijali daju dojam ekskluzive ali i dugotrajnosti pri uporabi, dok kristalna prozirnost pruža onaj osjećaj posebnosti i savršene ljepote. Naše čaše izvrsne su pri uslugama u ponudi cateringa.

Koje su razlike između plastičnih polistirenskih (PS) i polikarbonatnih (PC) čaša?

Plastične čaše od polikarbonata izrađene su od čvrstog, prozirnog materijala, imaju veću čvrstoću u odnosu na druge plastične materijale i gotovo su nesalomljive.
Ove plastične čaše su otporne na lomljenje i mogu se ponovno koristiti, do 1500 puta u perilici za pranje suđa. Imaju veliku jasnoću i izrađeni su od materijala koji izgledaju poput stakla, s vrhunskom kvalitetom završne obrade. Plastične čaše izrađene od polikarbonatne plastike mogu izdržati tešku upotrebu, bile bi idealan izbor za užurbane barove, restorane, pubove i noćne klubove jer su eliminirane sve opasnosti povezane sa lomljivim staklom. Više o prednostima PC čaša pročitajte u našem blogu.

S druge srane, plastične čaše izrađene od polistirenske plastike imaju vrlo sličan izgled polikarbonatnim plastičnim čašama; međutim, plastična stakla od polistirena nisu otporna na udarce i značajno su lakše od polikarbonatnih čaša, samim time i povoljnije. Polistirenske plastične čaše izrađene su od kristalnog polistirenskog materijala, kristalno su prozirne, krute i robusne, baš kao i polikarbonatne plastične čaše, mogu se ponovno koristiti, prati u perilici za suđe ali su sklone oštećenju te se mogu slomiti ako padnu na tvrdu površinu ili ako se na njih primijeni značajan pritisak.

 

Prikazujemo 1–12 od 21 rezultata