Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

KVALITETA STVARA POVJERENJE

Već gotovo 20 godina, sve više kupaca poklanjaju svoje povjerenje u proizvode Thermo Future Box-a, nudeći izdašni prodajni asortiman za profesionalnu uporabu transporta sigurnog od loma te inzulacije kutija napravljenih od EPP-a.
Brend THERMO FUTURE BOX je svjetski poznat po transportu hrane i distribuciji unutar sektora gastronomije, cateringa, pekarstva, mesnica, slastičarstva ili u službi dostave.

 

INDIVIDUALNI RAZVOJ

Uz veliku ponudu standardnog programa proizvoda, stvaraju se i rješenja po specifičnim potrebama. Razvojni koncept EPP transportnih kutija se ne bazira samo na 4 ugla. Postoji puno šira slika i, najčešće, su tu mali i pažljivo smišljeni detalji koji pretvaraju kutiju u savršeno funkionalni proizvod. Kutije se proizvode u EU te su rezultat njemačke tehnologije i znanja.

KVALITETA

SA EPP-om, razvojni tim Thermo Future Box-a ima predivan materijal na raspolaganju. Sveobuhvatni materijal sa odlučnom prednošću razvoja održivog višekratnog pakiranja. EPP je dimenzionalno stabilan, izuzetno robustan, otporan na temperature od -40 do +120 stupnjeva, inzulirajući, siguran za hranu, bez upijanja mirisa i reciklažan.

Prikazujemo 1–12 od 33 rezultata