Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

 XPS stiroporne posude za hranu, pogodne za catering i dostavu hrane.

XPS catering stiroporne posude ključne su kad je su pitanju vruća jela, jer zadržavaju toplinu i sprečavaju istjecanje tekućina i umaka pri čemu se hrana čuva svježom i ukusnom. Transport se vrši bez problema, pri posluživanju svakog jela. Sve naše posude, elegantne premium ili ekonomične standardne, su orijentirane prema raznolikim potrebama i nude upravo savršeno dostavno pakiranje za svaku vrstu jela, od jednostavnog hamburgera do gurmanskih gotovih jela.

U ponudi nudimo dvije vrste XPS posuda, u zavisnosti od Vaših potreba i očekivanja:

XPS STIROPORNE POSUDE STANDARD

Posude standardne kvalitete udovoljit će Vašim potrebama ekonomičnog pakiranja. Unatoč svojim standardnim značajkama, podnošljivost temperaturnog djelovanja je od -20 do +80 stupnjeva, dostupne u champagne boji.


XPS STIROPORNE POSUDE +

Proizvedene smjernicama njemačke tehnologije, elegantne i robusne posude u bijeloj boji, izuzetne su kvalitete za kupce koji svoje poslovanje vode smjernicama visokih očekivanja. Ekološki su naklonjene našoj prirodi. Temperaturna podnošljivost je od -20 do +90 stupnjeva.

Prikazujemo 1–12 od 14 rezultata