Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

U ponudi AMBALAŽE IN predstavljamo koktel PET plastične čaše, kristalne čistoće, fleksibilnosti i predivnog izgleda, za savršeno isticanje i konzumaciju prirodno cijeđenih sokova, smoothie-a i frapeea.

Plastične čaše za sokove se nude u volumenu od 2dcl, 3dcl i 5dcl sa odgovarajućim poklopcima različitih namjena (kupolasti sa ili bez rupe, ravni plitki sa ili bez križića za slamke, stožasti poklopci ili umetci).

Sa dodatnim izborom umetka, omogućujući odvajanje suhog voća ili žitarica od ostalog sadržaja voćnog jogurta ili smoothiea, proširujemo mogućnosti čaša kao cjeloviti izbor zdrave prehrane. U hodu ili odmaranju, prirodno i savršeno osvježenje je nadohvat ruke.

Prikazujemo 1–12 od 14 rezultata