Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

DOBRODOŠLI U INOVATIVNI SVIJET ECO PAKIRANJA

Ambalaža IN nudi inovacije u vidu kvalitetnog strojnog pakiranja papirnatih posuda za dostavu hrane. S obzirom da smo posvećeni ekološki održivom razvoju, uz standardne kristalno prozirne poklopce od reciklirane plastike, također nudimo i papirnate poklopce koji zatvaraju posudu termičkim lijepljenjem. Asortiman je bogat i svakoj soluciji prigodan.

INOVACIJA. FLEKSIBILNOST. POUZDANOST.

Dizajn novih papirnatih posuda je zamišljen kao zamjena za standardne plastične posude. Apelom papirnatih posuda Vas uvodimo u novo doba pakiranja i omogućavamo da uistinu prodajete svoje snove kako ste i zamislili. Možete koristiti TUKTUK seriju posuda za čuvanje i dostavu gotovih menija ili salata, zatvarajući je putem recikliranog plastičnog poklopca, čime ističete dodatnu kvalitetu svojeg proizvoda. Uz zatvaranje plastičnim poklopcem, TUKTUK seriju nadovezujemo i sa SLM serijom posuda koje su zamišljene da se u potpunosti posvete ekološkom cilju održivog razvoja putem strojnog zatvaranja papirnatim poklopcem. Uz zavodljivost prezentacije papirnatog poklopca, strojno zatvaranje u potpunosti čuva proizvod od proizvodnje do krajnjeg korisnika i dodaje tu notu profesionalne obzirnosti. Gotovi meniji, salate, juhe, sirovo meso, povrće, voće, topla ili hladna jela ili predjela… mogućnosti su neograničene.

Nadovezujući se na postojeću primjenu sistema zatvaranja papirnatim  poklopcem, naša ponuda ima i brojne druge prednosti. Sa poboljšanim dizajnom, reducirali smo transportni trošak i trošak skladištenja za do 60% u odnosu na XPS stiroporne posude kao i plastične posude. Pomoći ćete okolišu kako korištenjem papira umjesto plastičnih proizvoda tako i reduciranjem otiska ugljičnog dioksida sa prednošću transporta.

Prikazujemo 1–12 od 22 rezultata