Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

Strojno termičko zatvaranje biorazgradivih posuda

Naši strojevi za termičko zatvaranje biorazgradivih posuda, u korelaciji sa pripadnim kalupima i reciklažnom folijom, omogućuju Vam brzo i lagano postavljanje zaštitne folije kao pokrova, pri čemu zadržavate aromu hrane i sprečavate istjecanje tekućina. Time čuvate hranu finom i toplom do trenutka posluživanja. Brzo i lagano rukovanje te veličina koja štedi prostor ovog uređaja za zavarivanje, pomaže u nakani da budu pouzdani dio Vaše dnevne rutine.

Folije za strojno pakiranje iz održivog izvora

Sa jednostavno savršenim sistemom zatvaranja posuda, folije su kristalne providnosti i porijeklom iz recikliranog sustava održivog razvoja.
Čuvanje sadržaja, topline, arome i finoće poslužne hrane u čvrsto zatvorenom pakiranju biorazgradivih posuda karakteristika je sistema strojnog pakiranja.

Dobar tek!

Prikazuje se svih 5 rezultata