Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

 

SLM serija posuda je najbolja opcija za pakiranje hrane sa svojim svestranim izborom veličina i iznimnom značajkom uporabe u standardnim pećnicama. Bilo da je riječ o uvjetima pakiranja u većim prehrambenim lancima ili manjim pakirnicama hrane, SLM se nameće kao logičan, ekološki prihvatljiv i zavodljiv izbor.

SLM papirnate posude su namijenjene za uporabu sa strojem za termičko varenje TE – 45, čime se papirnati poklopci lijepe za samu posudu i stvaraju vodonepropusni spoj. Time su iznimno pogodne za dostavu hrane pri čemu spremljena delicija dolazi, od restorana ili pripremnice hrane do kupca, izvorno zaštićena sa svim svojim bogatstvom aroma i ukusa, kako je i zamišljena. Varenjem poklopca kupcu uvijek ostavljate dojam brige za sve ključne faze pripremanja i pakiranja do trenutka dostave. Ukupni dojam zaokružuje uporaba papirnatog poklopca koji se ističe svojim osebujnim standardnim printom. Na raspolaganju Vam je i opcija dodatnog printa Vašeg dizajna i mogućnosti daljnjeg oglašavanja Vašeg poslovanja.

Prikazuje se svih 7 rezultata