O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove, …

Prisutnost na tržištu, kao i stalnim praćenje trendova na svjetskom tržištu, učvrstili smo poziciju i znanje u službi dosadašnjih klijenata, kao i onih koji će to postati. Oslanjanjem na pouzdane europske partnere, garantiramo ambalažu čija je tehnička usavršenost i zdravstvena ispravnost u potpunosti zadovoljena europskim normama.

Naši klijenti su nas prepoznali po kvaliteti, pouzdanosti i inovativnosti. ZAHVALJUJEMO SVIMA KOJI SU NAM, SVOJIM PREPORUKAMA, OTVORILI VRATA NOVIH KORISNIKA. Želja nam je da nas i Vi upoznate.

 

Način plaćanja

Prihvaćamo slijedeće oblike plaćanja pri izdavanju R1 računa:

  • virmanskim putem sa dogovorenom valutom plaćanja
  • pouzećem pri slanju kurirskim službama
  • avansno putem predračuna
  • novčanicama
  • kartice ne primamo

 

Troškovi slanja robe

Robu dostavljamo besplatno na području Zagreba za iznose narudžbi preko 350,00 Kn. Dostava se vrši radnim danima, 8-16h, izuzevši subotom, nedjeljom i blagdanima.

Izvan Zagreba, robu šaljemo putem kurirskih službi, HP ili GLS. Trošak dostave se zaračunava individualno za svaku narudžbu.