Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

Papirnate vrećice i škarnicli (škartoci) idealne su za prijenos kompletnog obroka – sendviča, tortilja, lunch paketa, raznih prigodnih artikala, poklon proizvoda ili namirnica. S obzirom na rastuću potrebu za ekološkom osviještenošću, naše vrećice su papirne, dakle reciklažne.

 

 

 

Pojačane ručke na vrećicama pridodaju njenoj izdržljivosti, obrada papira trajnosti a jednostavnost privlačnost pogledu. Njen dojam pruža individualni pristup uporabe, od dostave hrane do darivanja osobnih memorabilija.

U asortimanu eko ambalaže od sada nudimo i papirnate vrećice sa papirnatim prozorom. Prozori, što su isticali proizvode koji se pakiraju, oduvijek su bili od plastične folije i kao takvim predstavljali standard ambalaže. Od sada nudimo istu funkcionalnost vrećica uz ekološku osvještenost jer, uporabom gotovo prozirne papirne folije, naš proizvod postaje biorazgradivim i time izuzetno naklonjen očuvanju okoliša. Izvrsne u prezentaciji i smislu održivog pakiranja, pogodne za sve pekarske ili slastičarske proizvode, kao i sve smislene prezentacije Vaših kreacija.

Prikazuje se svih 9 rezultata