Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

Iako je konzervacija hrane u njenom prirodnom obliku samo postupak u procesu proizvodnje prehrambene industrije, za nas je najvažnija točka u terminu konzumerske percepcije. Naše prehrambene navike varirale su tijekom razdoblja u odnosu na naše tradicije i društvo. To se posebno odrazilo na naglu urbanizaciju velikih gradova gdje pojedinci i obitelji najčešće, vraćajući se kući s posla, sve više prihvaćaju koncept „gotovih jela“ zbog nedostatka vremena. Glavni zahtjev pri pripremi dugotrajnih jela leži u činjenici zaštite od kvarenja i očuvanja prehrambene vrijednosti .

Prateći tehnološka dostignuća u svijetu, AMBALAŽA IN ustupa našem tržištu proizvode i rješenja u skladu s potrebama. U okrilju naše prisutnosti,obitelji AMBALAŽE IN i poslovnih suradnika s kojima dijelimo viziju, trudimo se što više približiti nove trendove u razvoju tehnologije, pri tome predstavljajući novije i kvalitetnije solucije pri pakiranju hrane. Jedna od takvih solucija je i termičko pakiranje hrane.

Prikazujemo 1–12 od 38 rezultata