Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

Sushi ambalaža AMBALAŽE IN u raznovrsnoj ponudi atraktivnih posuda.

 

Bez obzira gdje se nalazili u svijetu, ili koje su Vaše osobne preferencije prema hrani, postoji dobra šansa da ste jeli, vidjeli ili bili zaintirgirani sushijem. Ovo japansko jelo prisutno je već 700 godina. Sushi je japanska hrana koja se sastoji od ukiseljene riže (sushi-meshi), kombinirane sa ostalim sastojcima poput morske hrane, povrća te, ponekad, tropskim voćem. U osnovi, sushi će uvijek sadržavati rižu, umočenu u rižin ocat koji rižu drži povezanom.

 

Kada govorimo o sushiju, posebice o njegovim zdravstvenim prednostima, važno je zapamtiti da sushi dolazi u beskonačnim varijacijama, sukladno tome, i zdravstvene beneficije se proširuju ovisno o izabranoj rolici.

 

Neke od zdravstvenih beneficija koje sushi uključuje je mogućnost snižavanja krvnog tlaka, snižavanje “lošeg” kolesterola u tijelu, poboljšavanje hormonalne ravnoteže, uvećavanje metabolizma, prevencija određenih tumora, poboljšavanje zdravlja gastrointestinalnog sustava, izgradnja čvršćih kostiju i snage imunološkog sustava.

Sushi posude AMBALAŽE IN napravljene su od kvalitetnih materijala. Dolaze u različitim oblicima čime vizualno naglašavanje proizvoda ovisi samo o osobnom doživljaju Vaših delicija.

Prikazuje se svih 10 rezultata