Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

Bilo da planirate “zeleno” obiteljsko okupljanje ili opremate Vaš eko-friendly kafić ili catering servis, Ambalaža IN ima odličnu selekciju 100% kompostabilnih i biorazgradivih posuda za dostavu koje će susresti Vaša zahtijevanja.

Bagasa se dobiva od sušenih vlakana šećerne trske koje se ekstraktiraju iz sokova same stabljike. Nakon odvajanja vlakana, sirovi materijal formira pulpu koja je savršena za izradu ambalaže poput zdjela, tanjura i posuda. Ambalaža od šećerne trske je 100% biorazgradiva i kompostabilna. Prirodno se razgrađuje unutar 90 dana i formira kompostni materijal koji se može iskorištavati za obogaćivanje zemlje putem prirodnih sastojaka. Ambalaža od šećerne trske je odlična alternativa ambalaži od stiropora i drugih oblika plastike. Ne propuštaju tekućinu, otporne na masnoću te visoke i niske temperature. Štoviše, versatilne su i praktične za uporabu, prilagođena uporabi u zamrzivaču i mikrovalnoj pećnici.

Sa našim sistemom termalnog zatvaranja, hrana je upakirana u posude sa zalijepljenom folijom za očuvanje arome i sprečavanja istjecanja sadržaja. Jednostavno uklonite foliju i uživajte u Vašem obroku!

Prikazuje se svih 4 rezultata