Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

Najbolji način za posluživanje hrane je u pravokutnom izdanju! Tuktuk serija ima mnoge odlike koje se najbolje dokazuju i u industrijskom pakiranju kao i pakiranjima za dostavu hrane. Tuktuk serija je vodonepropusna i pogodna za uporabu u pećnici.

TUKTUK posuda se ističe svojom fleksibilnošću namjene i zatvaranja. Koristite ih za čuvanje hrane široke namjene, tople ili hladne. To Vam omogućava visoka kvaliteta vodonepropusnog papira, izrađen kombinacijom bijelog i kraft papira radi bolje vizualne prezentacije. Koristite reciklirani plastični poklopac ukoliko tražite jednostavnost, PET poklopac za hladna jela i PP poklopac za topla jela.

 

Ili se odlučite na strojno zatvaranje predivnih papirnatih poklopaca koji se termički spajaju sa posudom i u potpunosti zatvaraju sadržaj. Pri tome koristite prilagođene kalupe iz naše ponude i perlu naše ponude strojeva za termičko pakiranje – manualni stroj TE – 45. Poklopci, u standardnoj ponudi, imaju univerzalni print ali je moguće i oglašavanje individualnim dizajnom.

Prikazuje se svih 12 rezultata