Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

Plastične boce za svježe sokove, frapee, smoothie

Sokovi su uistinu posve prirodni. Bez konzervansa, umjetnih bojila ili aditiva bilo koje vrste. Tako čisti, prirodni i neprerađeni da, ukoliko se ne čuvaju u rashladnim uređajima ili se ne konzumiraju unutar 20 minuta, hranjivi sastojci se počinju raspadati i gubiti svoju vrijednost zbog izloženosti Sunčevom svjetlu i kisiku iz zraka.

 

Iz tog razloga smo odlučili predstaviti naš asortiman PET kristalno-prozirnih bočica sa nepropusnim zatvaračima. Širokog grla od 38cm za lakše punjenje i konzumiranje, bez obzira na veličinu komadića ukusne pulpe, plastične boce za svježe sokove, frapee, smoothie, dovoljno su čvrste i brižno ergonomski oblikovane za stabilnost prihvata.

Kristalno prozirne boje, atratktivnim dizajnom bočica, savršeno ističe prirodnu boju osvježavajućeg soka.

 

 

Naše plastične boce za cijeđene sokove su reciklažne.Izuzetno nam je važno napomenuti da su naše boce proizvedene BEZ štetnog BPA (bisphenol) materijala te su sigurne za uporabu pri konzumaciji. S obzirom da se BPA može naći u većini plastičnih prozirnih ambalaža, on se otapa u tekućini te uzrokuje brojne maligne bolesti. Uzevši u obzir brigu za zdravlje naših kupaca, izuzetno nam je bitno steći povjerenje kvalitetom naših proizvoda.

Bez obzira da li su namijenjene djeci ili raznolikoj to-go opciji od 2dcl, 3dcl i 5dcl plastične bočice AMBALAŽE IN predstavljaju savršeno pakiranje boca za čuvanje svježih sokova u odabiru zdravlja.

Prikazuje se svih 6 rezultata