Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

Iako je konzervacija hrane u njenom prirodnom obliku samo postupak u procesu proizvodnje prehrambene industrije, za nas je najvažnija točka u terminu konzumerske percepcije. Naše prehrambene navike varirale su tijekom razdoblja u odnosu na naše tradicije i društvo. To se posebno odrazilo na naglu urbanizaciju velikih gradova gdje pojedinci i obitelji najčešće, vraćajući se kući s posla, sve više prihvaćaju koncept „gotovih jela“ zbog nedostatka vremena.

Glavni zahtjev pri pripremi dugotrajnih jela leži u činjenici zaštite od kvarenja i očuvanja prehrambene vrijednosti.

U nastojanjima pripreme prehrambenih proizvoda po potrebama i očekivanjima krajnjih korisnika, svojim proizvodima omogućavamo najveći mogući tijek trajanja hrane i kvalitete uz što manji trošak. Postupak ispravnog pakiranja utoliko je još važniji.

 

Ambalaža IN ima soluciju plastičnih posuda i stroja sa sistemom termičkog varenja folije kao poklopca, dodajući vrijednost Vašim proizvodima.

Prikazuje se svih 12 rezultata