100% biorazgradiva ambalaža od šećerne trske

 

 

Bilo da planirate “zeleno” obiteljsko okupljanje ili opremate Vaš eko-friendly kafić ili catering servis, Ambalaža IN ima odličnu selekciju 100% kompostabilnih i biorazgradivih posuda za dostavu koje će susresti Vaša zahtijevanja.

Bagasa se dobiva od sušenih vlakana šećerne trske koje se ekstraktiraju iz sokova same stabljike. Nakon odvajanja vlakana, sirovi materijal formira pulpu koja je savršena za izradu ambalaže poput zdjela, tanjura i posuda. Ambalaža od šećerne trske je 100% biorazgradiva i kompostabilna. Prirodno se razgrađuje unutar 90 dana i formira kompostni materijal koji se može iskorištavati za obogaćivanje zemlje putem prirodnih sastojaka. Ambalaža od šećerne trske je odlična alternativa ambalaži od stiropora i drugih oblika plastike. Ne propuštaju tekućinu, otporne na masnoću te visoke i niske temperature. Štoviše, versatilne su i praktične za uporabu, prilagođena uporabi u zamrzivaču i mikrovalnoj pećnici.

Naša ponuda proizvoda od bagase uključuje cjelokupni asortiman biorazgradive ambalaže za dostavu hrane ili catering, izuzetno naklonjene Prirodi. Poklopci posuda za salatu su od recikliranog rPET materijala.