Ambalaža IN

O nama

AMBALAŽA IN, kao obiteljska firma, osnovana je koncem 2010. g. Od skromnog početka, danas smo postali jedna od vodećih i prepoznatljivih firmi koja se bavi prodajom ambalaže za catering, slastičarne, fast foodove…

više »

Kupnja proizvoda

Kupnju možete izvršiti putem web shopa, telefonom, emailom ili izravno u našoj poslovnici na adresi Stjepana Radića 50, 10410 MIČEVEC.

Plaćanje putem gotovine, internet bankarstvom ili kartičnim plaćanjem (Visa, Diners, Maestro, Mastercard)

 

Ambalaža IN
Košarica

Ambalaža u visokorazvijenim potrošačkim društvima prelazi svrhu zaštite proizvoda i ulazi u sustavni dio dizajna te postaje dio potrošačkog iskustva. Ambalaža ističe, čuva i, na kraju, prodaje sami proizvod, u toj osnovi leži stvarna vrijednost pakiranja.

Naši ciljevi u potpunosti su posvećeni svijetu ambalaže za dostavu hrane. Neumorno istražujemo najnovije trendove, inovacije i održive pristupe u ovom sektoru. Naš cilj je pomoći svim HoReCa uslužnim djelatnostima da optimiziraju iskustvo dostave hrane kroz pravilno odabranu ambalažu. Budućnost ambalaže nalazimo u tehnologiji i održivosti kojim bi se oblikovao način na koji se naručuju i dostavljaju obroci. Pridružite nam se dok istražujemo održivu budućnost čuvanja i dostave hrane kroz ambalažu.

Želja nam je biti lider u ponudi i prodaji kvalitetne ambalaže za pakiranje hrane u Hrvatskoj i široj regiji, kroz našu kvalitetu, pouzdanost, inovativnost i prepoznatljivost.

Kvalitetom do Vašeg povjerenja.