XPS stiroporne posude za hranu, pogodne za catering i dostavu hrane.

 

Dana 03.07.2021., na snagu stupa zakon poznat kao SUP direktiva EU, odnosno, Direktiva o zabrani uporabe jednokratne plastike. Tim zakonom zabranjuje se uporaba EPS (ekspandirani polistiren) stiroporne ambalaže za prijenos i čuvanje hrane. Međutim, istom Direktivom, se odobrava uporaba XPS (ekstrudirani polistiren) ambalaže čime smo se prilagodili te u ponudi omogućili distribuciju ove ambalaže slijedeće generacije.

XPS catering stiroporne posude ključne su kad je su pitanju vruća jela, jer zadržavaju toplinu i sprečavaju istjecanje tekućina i umaka pri čemu se hrana čuva svježom i ukusnom. Transport se vrši bez problema, pri posluživanju svakog jela. Naše praktične i ekonomične posude su orijentirane prema raznolikim potrebama i nude upravo savršeno dostavno pakiranje za svaku vrstu jela, od jednostavnog hamburgera do gurmanskih gotovih jela.

 

 

XPS STIROPORNE POSUDE

Proizvedene smjernicama njemačke tehnologije, elegantne i robusne ekonomične posude u bijeloj boji, izuzetno su ekološki naklonjene našoj prirodi.