Sushi ambalaža AMBALAŽE IN u raznovrsnoj ponudi atraktivnih posuda.

 

Bez obzira gdje se nalazili u svijetu, ili koje su Vaše osobne preferencije prema hrani, postoji dobra šansa da ste jeli, vidjeli ili bili zaintirgirani sushijem. Ovo japansko jelo prisutno je već 700 godina. Sushi je japanska hrana koja se sastoji od ukiseljene riže (sushi-meshi), kombinirane sa ostalim sastojcima poput morske hrane, povrća te, ponekad, tropskim voćem. U osnovi, sushi će uvijek sadržavati rižu, umočenu u rižin ocat koji rižu drži povezanom.

 

main-item03

 

Kada govorimo o sushiju, posebice o njegovim zdravstvenim prednostima, važno je zapamtiti da sushi dolazi u beskonačnim varijacijama, sukladno tome, i zdravstvene beneficije se proširuju ovisno o izabranoj rolici. Neke od zdravstvenih beneficija koje sushi uključuje je mogućnost snižavanja krvnog tlaka, snižavanje “lošeg” kolesterola u tijelu, poboljšavanje hormonalne ravnoteže, uvećavanje metabolizma, prevencija određenih tumora, poboljšavanje zdravlja gastrointestinalnog sustava, izgradnja čvršćih kostiju i snage imunološkog sustava.

 

 

Sushi posude AMBALAŽE IN napravljene su od kvalitetnih materijala. Dolaze u različitim oblicima čime vizualno naglašavanje proizvoda ovisi samo o osobnom doživljaju Vaših delicija.