Strojno termičkog zatvaranje biorazgradivih posuda

 

Naši strojevi za termičko zatvaranje biorazgradivih posuda, u korelaciji sa pripadnim kalupima i reciklažnom folijom, omogućuju Vam brzo i lagano postavljanje zaštitne folije kao pokrova, pri čemu zadržavate aromu hrane i sprečavate istjecanje tekućina. Time čuvate hranu finom i toplom do trenutka posluživanja. Brzo i lagano rukovanje te veličina koja štedi prostor ovog uređaja za zavarivanje, pomaže u nakani da budu pouzdani dio Vaše dnevne rutine.

Dobar tek!

 

 

Folije za strojno pakiranje iz održivog izvora

 

Sa jednostavno savršenim sistemom zatvaranja posuda, folije su kristalne providnosti i porijeklom iz recikliranog sustava održivog razvoja.
Čuvanje sadržaja, topline, arome i finoće poslužne hrane u čvrsto zatvorenom pakiranju biorazgradivih posuda karakteristika je sistema strojnog pakiranja.

 

 

 

Biorazgradive posude sa termičkim zatvaranjem

 

Svakodnevne obaveze znače da ponekad priprava jela mora biti brza i prigodna.  Savjesnom uporabom biorazgradive ambalaže za pakiranje hrane, nudimo u asortimanu posude od šećerne trske za cjelovite obroke. Hrana je pakirana u posude sa zalijepljenom folijom za očuvanje arome i sprečavanja istjecanja sadržaja. Jednostavno uklonite foliju i uživajte u Vašem obroku!