Prateći tehnološka dostignuća u svijetu, AMBALAŽA IN ustupa našem tržištu proizvode i rješenja u skladu s potrebama. U okrilju naše prisutnosti,obitelji AMBALAŽE IN i poslovnih suradnika s kojima dijelimo viziju, trudimo se što više približiti nove trendove u razvoju tehnologije, pri tome predstavljajući novije i kvalitetnije solucije pri pakiranju hrane. Jedna od takvih solucija je i termičko pakiranje hrane…

pi-98_800x600x0Iako je konzervacija hrane u njenom prirodnom obliku samo postupak u procesu proizvodnje prehrambene industrije, za nas je najvažnija točka u terminu konzumerske percepcije. Naše prehrambene navike varirale su  tijekom razdoblja u odnosu na naše tradicije i društvo. To se posebno odrazilo na naglu urbanizaciju velikih gradova gdje pojedinci i obitelji najčešće, vračajući se kući s posla, sve više prihvaćaju koncept „gotovih jela“ zbog nedostatka vremena. Glavni zahtjev pri pripremi dugotrajnih jela leži u činjenici zaštite od kvarenja i očuvanja prehrambene vrijednosti .

U nastojanjima pripreme prehrambenih proizvoda po potrebama i očekivanjima krajnjih korisnika, svojim proizvodima omogućavamo najveći mogući tijek trajanja hrane i kvalitete uz što manji trošak. Na posljetku, svi prehrambeni proizvodi u našim posudama dolaze do naših najmilijih pa je postupak ispravnog pakiranja utoliko važniji.

Ambalaža IN ima soluciju koja dodaje vrijednost Vašim proizvodima.

 


 

Stroj za termičko pakiranje

 

image.phpStrojevi za pakiranje hrane AMBALAŽE IN dizajnirani su i proizvedeni od renomiranih europskih proizvođača, uzevši u obzir rigorozne operativne uvjete. Svojom izdržljivom strukturom su sačinjeni od higijenskih i visoko-kvalitetnih materijala. Naši strojevi se izuzetno lako koriste, omogućavaju lako čišćenje i jednostavno održavanje. Certificirani su po internacionalnim standardima, zadovoljavajući sve uvjete europskih regulativa.

MANUPACK stroj za pakiranje hrane je manualni aparat od nehrđajućeg čelika koji u svom kompaktnom dizajnu koristi kalupe za prihvat posuda na čijim se rubovima termički lijepi folija radi zaštite i održavanja dugotrajnosti hrane.

Njegova jednostavnost odgovara zahtjevima tržišta koje zahtijeva zdravu, ukusnu hranu, pakiranu u odgovarajućim higijenskim i visoko kvalitetnim uvjetima. Stroj nudi odličnu vrijednost u odnosu uloženog novca. Podoban je za uvažavanje svake potrebe tržišta, pakiranju brze hrane, u supermarketima, caterinzima, manjim kuhinjama i dućanima.

 

 • Stroj  Napajanje: 230 V + uzemljenje (konektor 16A)
  • Radna snaga: 500 W
   • Osigurač: 5×20 dijametar 3.15 A
    • Maksimalna širina za prihvat kalupa: 190 mm
     • Kapacitet za prihvat kalupa: 230×185 mm
      • Maksimalna širina za prihvat folije: 200 mm
       • Težina: 7 kg
        • Dimenzije stroja: dužina 600 mm – širina 235 mm