Plastične boce za svježe sokove, frapee, smoothie

 

Sokovi su uistinu posve prirodni. Bez konzervansa, umjetnih BPA-free-Label-750x400bojila ili aditiva bilo koje vrste. Tako čisti, prirodni i neprerađeni da, ukoliko se ne čuvaju u rashladnim uređajima ili se ne konzumiraju unutar 20 minuta, hranjivi sastojci se počinju raspadati i gubiti svoju vrijednost zbog izloženosti Sunčevom svjetlu i kisiku iz zraka.

Iz tog razloga smo odlučili predstaviti naš asortiman PET kristalno-prozirnih bočica sa nepropusnim zatvaračima. Širokog grla od 38cm za lakše punjenje i konzumiranje, bez obzira na veličinu komadića ukusne pulpe, plastične boce za svježe sokove, frapee, smoothie, dovoljno su čvrste i brižno ergonomski oblikovane za stabilnost prihvata. Kristalno prozirne boje, atratktivnim dizajnom bočica, savršeno ističe prirodnu boju osvježavajućeg soka.

Naše plastične boce za cijeđene sokove su reciklažne.Izuzetno nam je važno napomenuti da su naše boce proizvedene BEZ štetnog BPA (bisphenol) materijala te su sigurne za uporabu pri konzumaciji. S obzirom da se BPA može naći u većini plastičnih prozirnih ambalaža, on se otapa u tekućini te uzrokuje brojne maligne bolesti. Više o djelovanju BPA možete pronaći na našem blogu. Uzevši u obzir brigu za zdravlje naših kupaca, izuzetno nam je bitno steći povjerenje kvalitetom naših proizvoda.

Pomnim odabirom u ključnim pakiranjima kao promotorima zdrave prehrane i življenja, bočice za sokove smo odabrali na temelju znanstveno dokazanih istraživanja kao najsigurnijeg oblika ambalaže za konzumaciju hrane, gdje pri dodiru sa hranom ni na koji način ne mijenja osnovni sastav hrane, čak i tijekom dužeg izlaganja.

 

 


 

 Asortiman PET kristalno prozirnih bočica i zatvarača crne boje

 

Bez obzira da li su namijenjene djeci ili raznolikoj to-go opciji od 2dcl, 3dcl i 5dcl plastične bočice AMBALAŽE IN predstavljaju savršeno pakiranje boca za čuvanje svježih sokova u odabiru zdravlja.

U zaokruženoj cjelini priprave i ponude zdravih sokova od voća i povrća, uzevši u obzir očuvanje nutritivnih vrijednosti, nudimo Vam široki asortiman transportnih kutija Thermo Future Box za odlaganje Vaših bočica kao i držača za boce.

 

U ponudi također nudimo i praktične nosače/držače za plastične čaše ili plastične boce za smoothie, sokove ili slične ukusne napitke.

 

Nudimo ih u varijanti sa 2 ili 4 odjeljka.

 

Nosači su 100% reciklažni.