Papirnate vrećice i škarnicli

 

Papirnate vrećice i škarnicli (škartoci) idealne su za prijenos kompletnog obroka – sendviča, tortilja, lunch paketa, raznih prigodnih artikala, poklon proizvoda ili namirnica. S obzirom na rastuću potrebu za ekološkom osviještenošću, naše vrećice su papirne, dakle reciklažne.

 

Pojačane ručke na vrećicama pridodaju njenoj izdržljivosti, obrada papira trajnosti a jednostavnost privlačnost pogledu. Njen dojam pruža individualni pristup uporabe, od dostave hrane do darivanja osobnih memorabilija.

Papirnate vrećice

 

Odabir proširujemo izborom  vrećica u slijedećim dimenzijama:

  • Papirna vrećica s ručkom, 26+18×26 cm, natron boja
  • Papirna vrećica s ručkom, 32+22×25 cm, natron boja
  • Papirna vrećica bez ručke, 22+11×32 cm, natron boja

 

 


 

Keb 19x16cm

Sr 20x25cm

Vm 22×18 cm

Vv 24×22 cm

POMv 18×12 cm

POMm 14×10 cm

 


 

NOVOSTI U PONUDI EKO AMBALAŽE

Papirnate vrećice sa prozorom od papira!

 

U asortimanu eko ambalaže od sada nudimo i papirnate vrećice sa papirnatim prozorom. Prozori, što su isticali proizvode koji se pakiraju, oduvijek su bili od plastične folije i kao takvim predstavljali standard ambalaže. Od sada nudimo istu funkcionalnost vrećica uz ekološku osvještenost jer, uporabom gotovo prozirne papirne folije, naš proizvod postaje biorazgradivim i time izuzetno naklonjen očuvanju okoliša. Izvrsne u prezentaciji i smislu održivog pakiranja, pogodne za sve pekarske ili slastičarske proizvode, kao i sve smislene prezentacije Vaših kreacija.

Dostupne dimenzije vrećica s prozorom:

160 x 75/80 x 280 mm

160 x 75/80 x 350 mm